Mindenre van megoldás, csak elég kitartónak kell lenni ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő utat. Bízza ránk gázkazánjának szerelését!

Egyszerűsített gázkazán csere 1 nap alatt

Gyors és hatékony megoldást kínálunk az elavult gázkazánok cseréjére. Az egyszerűsített kazáncsere folyamatának köszönhetően akár 1 nap alatt új kazánhoz juthat, minimális kényelmetlenséggel.

Szakértői felmérés

Ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk, hogy pontosan meghatározzuk a szükséges munkálatokat és az Ön igényeinek legmegfelelőbb kazánt ajánljuk.

Gyors telepítés

Tapasztalt szerelőink egy nap alatt elvégzik a régi kazán leszerelését és az új kazán telepítését, biztosítva a zökkenőmentes átállást és az azonnali fűtési kényelmet.

Megbízhatóság

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a gázkazánok cseréjében, és mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek.

Minőségi munka

Csak kiváló minőségű, megbízható gázkazánokat telepítünk, amelyek hosszú távon biztosítják az energiahatékonyságot és a biztonságot.

Mi az az egyszerűsített kazáncsere?

Az egyszerűsített kazáncsere egy gyors és hatékony eljárás, amely során a meghibásodott vagy elavult gázkazánt egy új, modern kazánra cserélik. Ez a folyamat előnyös, mivel nem igényel hosszadalmas tervezési és jóváhagyási folyamatokat, így a lakosság könnyen és gyorsan frissítheti fűtési rendszerét energiatakarékosabbá és hatékonyabbá téve.

A kazáncsere folyamata

  • 1. Helyszíni felmérés: Szakembereink felmérik a meglévő kazánt és a telepítési környezetet, hogy meghatározzák az Ön igényeit és a legoptimálisabb munkavégzési stratégiát.
  • 2. Árajánlat és szerződéskötés: Az árajánlat tartalmazza az összes költséget és munkaidőt. A szerződés rögzíti mindkét fél jogait és kötelezettségeit.
  • 3. Régi gázkazán eltávolítása: A régi kazánt eltávolítjuk, beleértve a szigetelés eltávolítását és a csövek szétszerelését.
  • 4. Új gázkazán telepítése: Az új kazánt rögzítjük, a csatlakozásokat tömítjük, és az új csöveket méretre vágjuk.
  • 5. Ellenőrzés: Szigorú ellenőrzéseket végzünk, beleértve a nyomáspróbát és biztonsági ellenőrzéseket, hogy biztosítsuk a rendszer helyes működését.

Az egyszerűsített kazáncsere jellemzői

Az egyszerűsített kazáncsere kevesebb időt és erőforrást igényel, mint a hagyományos módszerek. Az árak 800.000 és 2.000.000 Ft között mozognak, a munka bonyolultságától és a választott kazántól függően.

Tanácsok az egyszerűsített kazáncseréhez

  • Válasszon megfelelő kazánt: Fontos, hogy az Ön igényeinek és a ház méretének megfelelő kazánt válasszon.
  • Támogatások és pályázatok: Keresse meg a rendelkezésre álló támogatásokat és pályázatokat a költségek csökkentése érdekében.

Jogi és Szabályozási Háttér

Az egyszerűsített kazáncsere lehetővé teszi a gázfogyasztó készülékek cseréjét anélkül, hogy bonyolult tervezési és jóváhagyási folyamatokon kellene átesni. Az 11/2013. (III. 21.) NGM rendelet 6/A §-a alapján nem szükséges tervezettetés, gáz MEO, és műszaki átvétel. Az új készülék hőterhelése nem haladhatja meg a 36 kW-ot.